Welkom

Beste ouder(s)

Welkom aan Oeterveld, de vestigingsplaats waar leerlingen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar kunnen schoollopen.    

Wij zijn blij en dankbaar voor het vertrouwen dat jullie aan onze school geven. 

Dit schooljaar starten we met 166 leerlingen, verdeeld over twee klassen van het vierde leerjaar, drie klassen van het vijfde leerjaar en drie klassen van het zesde leerjaar. Met ons schoolteam dat bestaat uit een 15-tal leerkrachten en een aantal andere medewerkers staan we klaar om er voor alle leerlingen een leerrijk en boeiend schooljaar van te maken en dat in een aangename en uitnodigende omgeving. 

U mag van ons degelijk onderwijs verwachten, eigentijds en christelijk geïnspireerd waarin leren centraal staat. Tegelijkertijd echter wil onze school ook een leefgemeenschap zijn waarin we in verbondenheid met elkaar aandacht willen schenken aan respect, veiligheid, eigenheid, groei en ontwikkeling.

Wij hopen goed met u te kunnen samenwerken. Bij vragen en problemen staan we klaar om samen naar een oplossing te zoeken. We hopen dat u uw kind aanmoedigt de doelstellingen van onze school na te streven en de afspraken na te leven.  

 

Beste leerling

Kom je naar het vierde leerjaar of misschien van een andere school, dan gaat een nieuwe wereld voor je open. Het zal even wennen zijn, maar we gaan je helpen zodat je je snel thuis voelt in je nieuwe school.

Ga je dit jaar naar het vijfde leerjaar, dan ben je al vertrouwd met onze werking en zal je dit schooljaar met Frans starten en op zeeklassen gaan.  Voor onze zesdeklassers wordt het het laatste jaar van hun basisschool. Ook hier staan weer heel wat leuke activiteiten op het programma waaronder onze tweedaagse stadsklassen naar Brussel. Van jullie verwachten we -meer dan van de anderen- de nodige verantwoordelijkheidszin om een voorbeeld te zijn voor alle anderen.    


welkom2


Ieder van jullie -leerlingen én ouders- wensen we een fijn schooljaar toe!

namens het team van Oeterveld

 

Victor Medaer, directeur

Please publish modules in offcanvas position.

Copyright © 2020-2021 KBaO Neeroeteren - Alle rechten voorbehouden