OETERVELD

Welkom op de startpagina van Oeterveld, de vestigingsplaats voor de leerlingen van de bovenbouw van onze twee centrumscholen. 

Oeterveld is de derde en laatste etappe van de basisschool. Na de kleuterschool en de drie eerste leerjaren van de lagere school, kan je hier schoollopen in één van onze vierde, vijfde en/of zesde leerjaren.

Elke dag streven we ernaar om samen met ons gemotiveerd leerkrachtenteam eigentijds en kwaliteitsvol onderwijs aan te bieden aan onze meer dan 150 leerlingen. 

De naam Oeterveld is er gekomen na de herstructurering die onze school in 2000 doorvoerde en waarna in onze school gemengd onderwijs werd aangeboden. Oeterveld verwijst naar de kadastrale naam die destijds geplakt was op het stuk grond waarop de huidige school ligt. Die naam vindt zijn logische oorsprong in de combinatie van de ‘Oeter’, het beekje dat doorheen de gemeente stroomt en ‘veld’, een stuk grond dat bewerkt werd.  

Op deze vernieuwde website kan u via de diverse knoppen en de onderliggende dropdownmenu’s heel wat praktische en wettelijk bepaalde info vinden over onze vestigingsplaats Oeterveld en onze overkoepelende vzw Katholiek basisonderwijs Neeroeteren waarvan onze school deel uitmaakt.  

Ik ben van mening dat de aangeboden info actueel, correct en duidelijk is, maar mochten er desondanks nog vragen zijn, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Vriendelijke groet

Directeur Vic Medaer  


Kind1
                       

 

ONZE SCHOLEN              

 

scholengemeenschap
                       

 

OVERIGE LINKS

 

Overige

Please publish modules in offcanvas position.

Copyright © 2020-2021 KBaO Neeroeteren - Alle rechten voorbehouden