leerlingenvervoer

Onze scholen organiseren leerlingenvervoer voor de kinderen van De Kei, Sprinkel, De Wissel en Oeterveld.

Om tijdig aan school te zijn, vertrekt de bus 's morgens om half acht. Zorg dat uw kinderen ’s morgens op tijd op de afgesproken stopplaats aanwezig zijn.  Als de kinderen niet aanwezig zijn op het afgesproken uur, vervolgt de bus haar weg zonder op hen te wachten. Enkele minuten vertraging brengt de volledige uurregeling in de war.

De bus vervolgt haar weg ’s avonds na het afzetten van de kinderen op het voetpad. De school wijst alle verantwoordelijkheid af voor ongevallen die kinderen overkomen na het vertrek aan de stopplaats en die mede het gevolg zouden zijn van de afwezigheid van de ouders of de door hen aangeduide personen. De schoolverzekering blijft evenwel van toepassing.

Kleuters die de dichtstbijzijnde school bezoeken, reizen gratis. De tarieven voor de lagere school  zijn: 84,80 euro voor het eerste trimester en 63,60 euro voor het tweede en derde trimester. Een occasionele rit kost 0,75 euro. Het tweede busabonnement in hetzelfde gezin geeft recht op 20% korting. Vanaf het derde busabonnement in hetzelfde gezin worden de leerlingen gratis vervoerd. 

Voor bijkomende inlichtingen, af- en aanmeldingen kan men steeds terecht op het secretariaat van de school (089.86 33 40 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Van de schoolbus wordt heel nuttig gebruik gemaakt om in klasverband allerlei educatieve uitstappen te organiseren. Bij elk busgebruik is het busreglement van toepassing.

DOWNLOAD hier het inschrijvingsbewijs

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Copyright © 2020-2021 KBaO Neeroeteren - Alle rechten voorbehouden